Thursday, February 23, 2017

Αντίο Τρύφωνα!

"Έφυγε" ο καλός φίλος, συμπολίτης και συναγωνιστής Τρύφωνας Καραγεωργας. Η επάρατος ασθένεια τον νίκησε αλλα εμείς ξέρουμε πως στο τέλος το πνεύμα του θα είναι ο νικητής. Γνωρίζω τον Τρύφωνα κοντά 30 χρόνια. Θα θυμάμαι για το ήθος του, την  αγωνιστικότητά του που τη συνόδευε με κριτικη γνώση αλλά και το χιούμορ του. Και πάντα ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων.
Αντίο Τρύφωνα!

Θανάσης Τσακίρης


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Ο Τρύφωνας ήταν:

Αιρετό μέλος της Διοίκησης του Π.Σ.Φ. από το 1982 έως σήμερα με την μορφή Ν.Π.Δ.Δ.με την παράταξη της Κ.Π.Φ.

Τακτικό μέλος της επιτροπής της Περιφέρειας για αδειοδότηση και έλεγχο λειτουργίας εργαστηρίων φυσικοθεραπείας (Νότιος Τομέας Αττικής).

Πρόεδρος του επιστημονικού συνεδρίου του 2012. Μέλος οργανωτικών επιτροπών των επιστημονικών συνεδρίων του Π.Σ.Φ.

Πρόεδρος του Π.Τ. Αττικής 2001 - 2005. Ταμείας του Π.Σ.Φ. από το 1982 - 2005.

Εργαζόμενος στην Ανοικτή Προστασία Ηλικιωμένων των Κ.Α.Π.Η. Ηλιούπολης και νυν Κέντρων Αλληλεγγύης από το 1983 εώς και σήμερα. Συμμετέχει ενεργά στο σωματείο των εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης από το 1983 εώς σήμερα.

Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αθήνας του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ..

Μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Υγείας του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. από το 2012 έως σήμερα.

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής Κεντρικός Τομέας με τον συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ με τον Αλέξη Μητρόπουλο.

Ιδρυτικό και ενεργό μέλος της Δημοτικής Παράταξης "Ηλίου-πόλις, Ανθρώπινη πόλη", του Δήμου Ηλιούπολης Αττικής.

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...