Saturday, March 15, 2014

Παγκόσμια ημέρα Θεάτρου στο Θεατρικό Μουσείο

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ – ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
Ακαδημίας 50 Αθήνα 106 79
2103629430 -3629453
theatrikomouseio@gmail.com


  
                                Παγκόσμια ημέρα Θεάτρου στο Θεατρικό Μουσείο

                Το Κέντρο Μελέτης και Έρευνας του Ελληνικού Θεάτρου – Θεατρικό Μουσείο, η μοναδική κιβωτός διάσωσης της ιστορίας του ελληνικού θεάτρου δύο αιώνων,  με αρχειακό υλικό από κείμενα και ντοκουμέντα παραστάσεων από το δραματολόγιο του παγκόσμιου θεάτρου, έχει αφεθεί από την επίσημη πολιτεία στην τύχη του που ταυτίζεται ήδη με το θάνατό του.
            Το απλήρωτο προσωπικό λιμοκτονεί, το άμισθο Διοικητικό Συμβούλιο κάθεται συνεχώς στο ειδώλιο των δικαστηρίων για χρέη στο ΙΚΑ. Η έρευνα, εκπαίδευση, η δημοσιογραφία και το ευρύ κοινό έχουν στερηθεί τη μοναδική πηγή υλικού για επιστημονική, εκπαιδευτική και δημοσιογραφική έρευνα.
            Το Δ.Σ. και το Προσωπικό του ΚΜΕΕΘ καλούν σε συνάντηση – ενημέρωση – διαμαρτυρία όλα τα συγγενικά σωματεία (Σ.Ε.Η., Εταιρεία θεατρικών Συγγραφέων, λογοτεχνικά σωματεία, συλλόγους θεατρολόγων, φοιτητικούς συλλόγους θεατρολογίας, δραματικές σχολές, ΕΣΗΕΑ, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά δίκτυα, πολιτικά κόμματα και υποψήφιους περιφερειάρχες Αττικής) την Πέμπτης 27 Μαρτίου 13.00 μ.μ. στο χώρο του Θεατρικού Μουσείου, Ακαδημίας 50. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέσω email για την αποδοχή της πρόσκλησης και την συμμετοχή σας.

                                                                                     Με εκτίμηση                                                                                   Το Δ.Σ. και το Προσωπικό του ΚΜΕΕΘ

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...