Saturday, May 18, 2013

Συνεχίζεται η δίκη εναντίον των αγωνιστών για τον λόφο Φιλοπάππου


Συνεχίζεται η δίκη εναντίον των αγωνιστών για τον λόφο Φιλοπάππου
Την Πέμπτη 16 Μάη,με την παρουσία πάνω από 50 αλληλέγγυων, ξεκίνησε η δίκη με τις μαρτυρίες (4 από τους 7) των μαρτύρων κατηγορίας με πολλά διαλλείματα και σταμάτησε στις 3 το μεσημέρι με την λήξη του ωραρίου, 
για να συνεχιστεί... τη Δευτέρα 20 Μάη με τους υπόλοιπους μάρτυρες κατηγορίας και με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης.
Στο ΚΤΙΡΙΟ ΠΡOΚΑΤ στα δικαστήρια της Ευελπίδων (πίνακιο Νο 1)
Όλοι και όλες στις 9π.μ. στα δικαστήρια.
Η παρουσία στη δίκη και η αλληλεγγύη μας και αυτή την μέρα θα είναι σημαντική για τους κατηγορούμενους που μπορεί να ήταν στη θέση τους ο/η καθένας-μια από εμάς.
Δικαίωση των συντρόφων -αγωνιστών  - Νίκη στο αγώνα του Φιλοπάππου !!!

 
Και άλλη μία δίκη την ίδια μέρα
Την ίδια μέρα στο ΚΤΙΡΙΟ 9 διεξάγεται μία ακόμη σημαντική δίκη. Δικάζεται ο σύντροφος Σπύρος Π. από το Ρουφ για κατ' εξακολούθηση παρακώληση συγκοινωνιών στον Προαστιακό σιδηρόδρομο λόγω συγκέντρωσης στις γραμμές του προαστιακού, που διοργάνωσαν οι κάτοικοι και σύλλογοι της περιοχής.
Η συγκέντρωση έγινε στις 10 Ιούλη 2007 με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό από τον Προαστιακό μίας κοπέλας στην αφύλακτη και χωρίς σηματοδότη διάβαση του συρμού στο ύψος του μετρό Κεραμεικός.
Το απόγευμα της επόμενης μέρας, την Τετάρτη 11 Ιούλη του 2007 επαναλήφθηκε η συγκέντρωση στο τέλος της οποίας έγινε απόπειρα δολοφονικής επίθεσης με χτύπημα στο κεφάλι του σύντροφου Γιάννη Γ. από ένστολους τραμπούκους σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Ο σύντροφος Σπύρος Π. έχει δώσει μεγάλους αγώνες μαζί με άλλους κατοίκους της περιοχής για τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην περιοχή του Γκαζιού και του Κεραμεικού και είναι και μάρτυρας υπεράσπισης στην δίκη του Φιλοπάππου.
Τη Δευτέρα 20/5/13 χρειάζεται και την δική μας στήριξη και αλληλεγγύη

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...