Tuesday, May 08, 2012

Δήλωση Ιωάννας Κοντούλη μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

Μετά την συνάντηση αντιπροσωπείας των Οικολόγων Πράσινων, αποτελούμενη από την Ι. Κοντούλη, Γ. Παρασκευόπουλο και Τ. Κρομμύδα, με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, η Ιωάννα Κοντούλη δήλωσε:




... «Ακούσαμε με προσοχή τις προτάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Η οριακή μας απουσία από τη Βουλή, δεν μας επιτρέπει να επηρεάσουμε τη διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης. Χρειαζόμαστε προγραμματικές προτάσεις που να δίνουν λύσεις και διέξοδο για τη χώρα, που βρίσκεται στη δίνη μιας ατέρμονης κρίσης και δεν μπορούμε να κρυβόμαστε μόνο πίσω από ένα πλαίσιο που να λέει «αντιμνημόνιο». Έχουμε έγκαιρα προεκλογικά, παρουσιάσει τις προτάσεις μας, οι οποίες δεν λένε μόνο όχι στο μνημόνιο, αλλά παράλληλα δίνουν και Οδικό Χάρτη για να βγούμε απ’ αυτή την κρίση.



Είμαστε ένα κόμμα που έχουμε την κουλτούρα του διαλόγου, της συνεργασίας, της συναίνεσης. Περιμένουμε όμως συγκεκριμένες αναφορές για το πώς εξειδικεύει ο ΣΥΡΙΖΑ τις προτάσεις για την έξοδο απ’ την κρίση. Παράλληλα, διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες, όπως είχαμε υποσχεθεί και προεκλογικά, έξω στη κοινωνία. Και αυτό για να συμμετέχουμε με τις δυνάμεις μας ώστε να δημιουργηθεί ένα μέτωπο που δεν θα λέει μόνο «όχι», αλλά θα συμβάλλει και σε μια εναλλακτική πρόταση για καλύτερες μέρες. Με αυτή μας την πρόταση προστατεύουμε επίσης και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, η οποία βέβαια, δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τον άξονα Μέρκελ-Σαρκοζί, δηλαδή την Ευρώπη που μέχρι τώρα γνωρίζουμε. Εμείς, θα δώσουμε τη μάχη σε όλα τα επίπεδα και από όποια θέση μας τοποθετήσει η ψήφος των πολιτών. Είμαστε αισιόδοξοι».





Περισσότερες πληροφορίες



Γραφείο Τύπου: 210 3306301

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...