Sunday, April 08, 2012

Οι εκδόσεις των “Ενθεμάτων” της Αυγής εγκαινιάζονται με το βιβλίο του Νικόλα Σεβαστάκη

Oi εκδόσεις των “Ενθεμάτων” της Αυγής εγκαινιάζονται με το βιβλίο του Νικόλα Σεβαστάκη, που μόλις κυκλοφόρησε. Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία, και βέβαια στο Εντευκτήριο των Ενθεμάτων (Βαλτετσίου 50-52, 6ος όροφος). Είναι μια επιλογή από κείμενα του Ν. Σεβαστάκη των τελευταίων 4 χρόνων, με κεντρικό άξονα την κρίση, την κρίση της δημοκρατίας, τη γενίκευση της κοινωνικής οδύνης και την αναζήτηση μιας ριζοσπαστικής πολιτικής του πνεύματος.



Το βιβλίο θα παρουσιαστεί τη Μεγάλη Δευτέρα, ώρα 19.30, στην ΕΣΗΕΑ. Ο Νικόλας Σεβαστάκης θα μιλήσει με θέμα “Η αντίθεση και η απόχρωση. Για την κοινωνική κριτική σε χαλεπούς καιρούς”. Στην ίδια εκδήλωση, για το βιβλίο, θα μιλήσουν ο Αριστείδης Μπαλτάς, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Δημοσθένης Παπαδάτος Αναγνωστόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος (Το βυτίο), ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό ο Νίκος Φίλης, διευθυντής της Αυγής.



Θα ακολουθήσει οινοποσία με εκλεκτούς μεζέδες στο εντευκτήριο των “Ενθεμάτων”.



Την εκδήλωση οργανώνουν τα “Ενθέματα” και το RedNotebook.





Σας περιμένουμε!

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...