Thursday, September 08, 2011

Tsakthan Daily - THE VAMPIRE DIARIES SEASON 2 - 8 Σεπτεμβρίου 2011


Tsakthan Daily



8 Σεπτεμβρίου 2011



THE VAMPIRE DIARIES SEASON 2

Αύριο βγαίνουν στην ανεργία


Η κυβέρνηση φάνηκε να αποδέχεται πλήρως πως πρέπει να εφαρμόσει εδώ και τώρα όχι μόνο όσα ψήφισε με το Μεσοπρόθεσμο, αλλά και να τα διευρύνει, όπως στην περίπτωση της εργασιακής εφεδρείας, με νέους νόμους (μισθολόγιο, φορολογικό) με στόχο την αποκόμιση δημοσιονομικού οφέλους μέσα στο 2011.

Ιδιωτικοποιήσεις: Ανατρέπεται το εξαγγελθέν πρόγραμμα και έρχονται νωρίτερα επιχειρήσεις και ακίνητα, που μπορεί να αποδώσουν υψηλότερα, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των 5 δισ. ευρώ μέχρι τα τέλη του έτους υπό το βλέμμα των παρατηρητών της Ε.Ε. Σειρά παίρνουν η επέκταση της σύμβασης και η χορήγηση νέων αδειών του ΟΠΑΠ, η παραχώρηση συχνοτήτων κινητής τηλεφωνίας, η πώληση του 55% από 65% που κατέχει το δημόσιο της ΔΕΠΑ, η πώληση του 35,5% των ΕΛΠΕ και η πώληση μέσω «sale and lease back» των πρώτων δημόσιων κτιρίων. Οι 5 επιχειρήσεις και τα ακίνητα του Δημοσίου, με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων που συνεδριάζει σήμερα, περνούν αυτόματα στο Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας κατά τις επιταγές της τρόικας, η οποία είχε διαπιστώσει ολιγωρία και απροθυμία από πλευράς κυβέρνησης. Με «πολύ γρήγορο ρυθμό» θα περνούν σταδιακά και όλες οι άλλες επιχειρήσεις στο Ταμείο.

Φορείς: Η κατάργηση, η συνένωση και η συρρίκνωση των φορέων του Δημοσίου επιταχύνεται και το χρονικό περιθώριο των εννέα μηνών περιορίζεται στις προσεχείς εβδομάδες. Κάθε υπουργείο αναλαμβάνει να ορίσει τους φορείς που θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

Εργασιακή εφεδρεία: Άμεση ενεργοποίηση και διεύρυνσή της. Εξειδικευμένες εταιρείες θα αναλάβουν την αξιολόγηση των εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα σε μόνιμη βάση. Το πλεονάζον προσωπικό των φορέων (εντάσσονται και δημοτικές επιχειρήσεις), θα τεθεί σε εργασιακή εφεδρεία. Το σωτήριο θα είναι να μεταφερθούν σε άλλον φορέα του Δημοσίου, είτε με σύμβαση ορισμένου χρόνου είτε με μερική απασχόληση. Αν δεν τοποθετηθούν κάπου στο διάστημα των 12 μηνών της εφεδρείας, κατά το οποίο θα αμείβονται με 60% του βασικού μισθού, τότε θα οδηγούνται σε απόλυση. Κι όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός «Απολύσεις στη φάση αυτή δεν υπάρχουν γιατί η εργασιακή εφεδρεία δίνει ευκαιρίες απασχόλησης. Αν ένας εργαζόμενος δεν αξιοποιήσει καμία ευκαιρία, τότε βεβαίως η εργασιακή σχέση θα λυθεί». Οι μεγάλης ηλικίας δημόσιοι υπάλληλοι θα περάσουν σε προσυνταξιοδοτικό καθεστώς. Στο στενό δημόσιο τομέα, την κεντρική διοίκηση, δημιουργείται ο «κρατικός υπάλληλος» και έρχεται μεγάλη αναδιάταξη προσωπικού, ώστε να εξισορροπηθούν ελλείψεις και πλεονάσματα όπου υπάρχουν.



Αγορά εργασίας: Προωθούνται οι ειδικές επιχειρησιακές συμβάσεις στον ιδιωτικό τομέα, ανακοινώνεται εντός των ημερών ο νέος «κουτσουρεμένος» κατάλογος με τα Βαρέα και Ανθυγιεινά επαγγέλματα, ενώ ετοιμάζουν ενιαίο φορέα είσπραξης φόρων και ασφαλιστικών εισφορών στη ΓΓΠΣ.

Κλειστά επαγγέλματα: Επισπεύδονται οι διαδικασίες και ανοίγουν τώρα και όχι μέχρι το 2013 όλα τα κλειστά επαγγέλματα του φαρμακοποιού, των δικηγόρων, των εκμεταλλευτών ταξί κ.ά., καθώς η τρόικα έχει επισημάνει ότι με τον τρόπο αυτό ενισχύεται η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.

Δημόσιο: Τα προσφάτως ψηφισθέντα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου, που αφορούν στην εθελοντική μερική απασχόληση ή την άδεια άνευ αποδοχών, τον κανόνα 1:10, ήτοι μία πρόσληψη για κάθε δέκα αποχωρήσεις, και της μείωσης των συμβασιούχων κατά 50% φέτος ενεργοποιούνται τώρα και γνωστοποιούνται στους εργαζομένους, ώστε να κάνουν χρήση των μέτρων.

Φορολογικό: Σε τρεις εβδομάδες θα δοθεί το σχέδιο του νέου φορολογικού νόμου, που προέκυψε μετά τον κοινωνικό διάλογο με 65 κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς και θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση. Στόχος είναι τα δημόσια έσοδα να αντιστοιχούν στο πραγματικό ΑΕΠ της χώρας, όπερ σημαίνει διεύρυνση της φορολογικής βάσης, που θα περιλαμβάνει από τη σύλληψη της φοροδιαφυγής μέχρι την επανεξέταση όλων των φοροαπαλλαγών. Ανοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης του υψηλού συντελεστή ΦΠΑ -πιθανότατα κάτω από το ψυχολογικό φράγμα του 20%- με την προϋπόθεση της δημιουργίας ενός on line μηχανισμού απόδοσής του στην πηγή.

Ενιαίο Μισθολόγιο: Επέρχεται πλήρης ταύτιση του ενιαίου μισθολογίου και του βαθμολογίου. Η εξάλειψη των χρόνιων ανισοτήτων οδηγεί σε ίσες αμοιβές για εργαζόμενο με τα ίδια προσόντα και το ίδιο αντικείμενο ανεξαρτήτως χώρου άσκησης της εργασίας. Ξεκαθάρισε, όμως, ότι «η προσωπική διαφορά», που θα ίσχυε για όλους, εντέλει εγκαταλείπεται και μετονομάζεται σε «πριμ παραγωγικότητας».Ο «κρατικός υπάλληλος» θα υπογράφει «σύμβαση παραγωγικότητας» την οποία θα διεκδικεί και το πριμ δεν θα του παρέχεται αυτομάτως. Θα είναι το κίνητρο απόδοσης.

Δημοσιονομική διοίκηση: Κάθε δαπάνη κάθε φορέα θα περνάει πρώτα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όπου δημιουργείται το «Μητρώο Ανάληψης Υποχρεώσεων». Οι φορείς που δεν θα δηλώνουν αναλυτικά τις δαπάνες τους στο Μητρώο, θα τους κόβεται η χρηματοδότηση. Στόχος η παρακολούθηση της εκτέλεσης του προϋπολογισμού, στον οποίο έχει on line πρόσβαση και η τρόικα.

Τέλος, οι δαπάνες υγείας, που αφορούν στην πολιτική του φαρμάκου και την ηλεκτρονική συνταγογράφηση επισπεύδονται και αυτές.


Ούτε ο Τρινιτά δεν σώζει το ΠΑΣΟΚ


Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσηςσυγκεντρώνει στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής 30% με το ΠΑΣΟΚ να ακολουθεί στο 24,5%, υπολειπόμενο κατά 5,5 μονάδες. Εντός βουλής, φαίνονται ακόμη το ΚΚΕ με 13%, ο ΛΑΟΣ με 7,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 7%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 5% και η ΔΗΜ.ΑΡ., οριακά με 3 ποσοστιαίες μονάδες. Ακόμη και με τον Μπαντ Σπένσερ και τον Τέρενς Χιλ το ΠΑΣΟΚ πάει κατά διαβόλου. Στου διαβόλου τα κατάστιχα όλοι άλλοι.  Δεν περνάει το κατώφλι του κοινοβουλίου, σε ακόμη μια δημοσκόπηση, η ΔΗ.ΣΥ. της Ντόρας Μπακογιάννη, συγκεντρώνοντας 1,5%.
Απογοητευτικά για την κυβερνώσα παράταξη είναι όμως όλα τα δεδομένα με το 82% των ερωτηθέντων να δηλώνει πως τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση, το 84% να εκτιμά ότι η οικονομική κατάσταση έχει χειροτερέψει σε σχέση με πέρυσι (το 67% μάλιστα αυτών, εκτιμά ότι έχει χειροτερέψει πολύ ενώ το 17% έχει χειροτερέψει λίγο ενώ μόλις το 3% βλέπει λίγη ή μεγαλύτερη βελτίωση). Περισσότεροι από 9 στους 10 πολίτες, το 91%, δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τον τρόπο που χειρίζεται την κρίση η ελληνική κυβέρνηση ενώ ήδη το 71% αυτών, δηλώνει δυσαρεστημένο από τον τρόπο που ασκεί την πολιτική ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Το αγκάθι της δημοσκόπησης είναι το 1,5% της Χρυσής Αυγής και η επιμονή των αριθμών του ΛΑ.Ο.Σ. http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=29095&category_id=86



Όπως επισημαίνει ο Χριστόφορος Βερναρδάκης στην παρουσίαση της έρευνας πρέπει να περιμένουμε στο προσεχές διάστημα και ως τις εκλογές:

-την πιθανή αύξηση της δύναμης της ΝΔ

-τη διαμόρφωση των «κάτω ορίων» του ΠΑΣΟΚ, τα οποία δεν είναι ακόμη σαφές πού θα κινηθούν

-τη δυνητική πιθανότητα ενός αριστερού μετώπου, μικρότερου ή μεγαλύτερο σε εύρους, που έχει μεγάλες πιθανότητες να διεμβολίσει το κεντρικό πολιτικό σκηνικό

-την εξέλιξη του ρεύματος της αποχής, του λευκού και του άκυρου, το ύψος του οποίου θα καθορίσει τους επόμενους κομματικούς συσχετισμούς.



Βρήκαν το Ροβινσώνα στη Μύκονο!


Παραθέτω την είδηση από το TVXS ως έχει. Επισημαίνω ότι είναι υποκριτικό να μιλά η ΔΑΠ για "κομματικοποίηση" και για "γενιά του Πολυτεχνείου" που "βολεύτηκε". Η πιο χυδαία κομματικοποίηση στα πανεπιστήμια προέκυψε την εποχή που η ενασχόληση της ΔΑΠ -και αργότερα της ΠΑΣΠ- είχε να κάνει με τα ταξιδάκια στη Μύκονο, τη μαζική φωτοτύπηση σημειώσεων μαθημάτων και η οργανωμένη αντιγραφή για να κερδίζουν την ψήφο των φοιτητών και να κάνουν αργότερα με βάση αυτά τα "προσόντα" πολιτικές, κομματικές και άλλες "καριέρες". Γι' αυτή την κομματικοποίηση και γι΄ αυτό το βόλεμα έχουν την κύρια ευθύνη. Ήταν η εποχή που οι ηγέτες της μίλαγαν για το "τέλος των ιδεολογιών, αφήνοντας ορθάνοιχτη την "κερκόπορτα" του νεοφιλευθερισμού που εισέβαλε στα δημόσια ΑΕΙ και στα ΤΕΙ. Όψιμα, μα πολύ όψιμα ανακαλύφθηκε από τη ΔΑΠ ο νεοφιλελευθερισμός οπότε οι "σφαίρες" της είναι "άσφαιρες". Βέβαια, ποτέ δεν πρέπει κανείς να λέει "ποτέ" στην Πολιτική  αλλά και στην κοινωνική ανθρώπινη καθημερινή δραστηριότητα. Δεν υπάρχουν σιδερένιοι νόμοι. Αντιθέτως, είναι καλοδεχούμενη η κινηματική δράση που αναπτύσσει σήμερα και η κόντρα της με τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ, υπό τον όρο να μην το γυρίσει στην "πάλη των γενεών" που είναι αδιέξοδη και που τσουβαλιάζει στο ίδιο τσουβάλι δίκαιους και άδικους. Μια τέτοια εξέλιξη θα είναι καταστροφική στρέφοντας ένα τμήμα του φοιτητόκοσμου στις αγκάλες εκείνων των πολιτικών δυνάμεων που αποσκοπούν στην εξάλειψη του δημόσιου πανεπιστήμιου και την κυριαρχία του ιδιωτικού. Το τίμημα για την συνέπεια των διδασκόντων στο θέμα των "ωρών γραφείου" θα είναι πολύ μεγάλο.



Συμβολική καθιστική διαμαρτυρία οργάνωσε σήμερα η παράταξη της ΔΑΠ σε 13 πόλεις σε όλη την Ελλάδα ταυτόχρονα. Στην Αθήνα, οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν στην οδό Πανεπιστημίου, διαμαρτυρόμενοι για διατάξεις του νέου νόμου, αλλά και γιατί, όπως λένε, «το υπουργείο Παιδείας επιχειρεί να ''φιμώσει'' τους νέους».

Οι νέοι που πρόσκεινται στη Ν.Δ. καταφέρονται εναντίον της «γενιάς του Πολυτεχνείου» και σε σχετική ανακοίνωσή τους τονίζουν: «Είναι καιρός η νεολαία να βγει στο προσκήνιο, διεκδικώντας πίσω τη χαμένη αξιοπρέπεια της χώρας, την οποία επί 37 χρόνια καταπατούν οι ίδιοι και οι ίδιοι βολεμένοι ''αγωνιστές''. Αυτοί, που για να μπορέσουν τώρα να πάρουν παράταση στην εξουσία, ζητούν από τις οικογένειές μας μέσω του νέου νόμου να πληρώνουν περισσότερα για να μας σπουδάσουν. Ενώ, χωρίς καμία ντροπή, εισάγουν την κομματικοποίηση στις διοικήσεις των Ιδρυμάτων μέσω του Συμβουλίου Διοίκησης στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν ''δικοί'' τους, άσχετοι με το χώρο των Ιδρυμάτων, απλά και μόνο για να μπορούν να παίρνουν έναν ακόμα μισθό. Η μεγαλύτερη όμως επίθεση στη γενιά μας είναι η φίμωση, την οποία επιχειρούν να επιβάλλουν προκειμένου από αυτή την ηλικία να συνηθίσουμε να συμβιβαζόμαστε με τις διαθέσεις τους. Πλέον, μέσα στα Ιδρύματα για τα φαινόμενα μη τήρησης των ωρών γραφείου, την καθυστερημένη διανομή συγγραμμάτων, το ομαδικό κόψιμο φοιτητών στις εξετάσεις και τόσα άλλα που όλοι αντιμετωπίζουμε... δεν θα μπορεί να διαμαρτύρεται κανείς. Κάνοντας με αυτό τον τρόπο ανεξέλεγκτη την καθηγητική αυθαιρεσία και ανέφικτη κάθε επίσημη παρέμβαση των φοιτητών, μην μπορώντας να διεκδικήσουμε πλέον κανένα μας δικαίωμα και να καταθέσουμε στα αρμόδια όργανα καμία πρόταση».



ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ














Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


«………sic……» Έμεινα άφωνος με τις ατάκες του πρώην αρχι-Κνίτη και νυν υπουργού Υγείας που τις έριξε χτες Τετάρτη, 7/9/2011. Θα τις παραθέσω άλλη μέρα σε ειδικό αφιέρωμα!

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


David Marsh Gerry Stoker (2010) Theory and Methods in Political Science. London, UK: Palgrave Macmillan, σελ. 256, τιμή 14,59 λίρες Αγγλίας





«Πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο και προσβάσιμο κείμενο που προσφέρει μια σε βάθος εισαγωγή στις διάφορες προσεγγίσεις και θεωρίες καθώς και τις μεθόδους για το σχεδιασμό της έρευνας. Η Η οΗωολοκληρωμένη κάλυψη και η φιλικότητα προς τον χρήστη θα κάνει αυτή τη νέα 3η έκδοση πιο ελκυστική για τους φοιτητές σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών αντικειμένων»-Peter J. Katzenstein, Cornell University





 «Μια άριστη εισαγωγή στη θεωρία και τις μεθόδους στις οποίες μια διακεκριμένη ομάδα επιστημόνων παρουσιάζει και συζητά οκτώ θεωρητικές προσεγγίσεις και επτά μεθόδους για την αντιμετώπιση των σημαντικών ζητημάτων των Πολιτικών Επιστημών. Θα είναι πολύτιμη τόσο για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές όσο και για καθηγητές που θέλουν να αποκτήσουν μια ευρεία επισκόπηση της σύγχρονης Πολιτικής Επιστήμης και των ιστορικές ρίζες της». Elinor Ostrom, Indiana University





ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Και νεκροί και μικροί



Στίχοι: Ζώρης Αλέξανδρος
Μουσική: Ζώρης Νίκος
Ερμηνεία: Νικολάου Ιασονας



Κάποιοι ευνοούνται από κάποιους, άλλοι επί πτωμάτων πατούν

σε κλίκες προσπαθούν όλοι αυτοί να μπουν

Ψάχνουν για την ευτυχία, αλλά δεν την συναντούν

χωρίς να το καταλαβαίνουν, τη ζωή τους την λεηλατούν



Για να κάνουν τη ζωή τους καλή, κάνουν τη ζωή κάποιων άλλων πικρή

μα σαν η ζωή τους φτάσει στο τέρμα, οι ίδιοι θα ’ναι και νεκροί και μικροί



Κάποιοι σέρνονται συνεχώς σαν ερπετά για ν’ ανέβουνε “ψηλά”

για τα λεφτά ξεπέφτουνε τόσο χαμηλά

Κάποιοι άλλοι τους χρησιμοποιούν και τους προωθούν

μα όταν πάψουν να τους χρειάζονται, σα σκουπίδια τους πετούν



Για να κάνουν τη ζωή τους καλή, κάνουν τη ζωή κάποιων άλλων πικρή

μα σαν η ζωή τους φτάσει στο τέρμα, οι ίδιοι θα ’ναι και νεκροί και μικροί





ΣΙΝΕΜΑ ΓΙ’ ΑΠΟΨΕ


 




MELANCHOLIA



Σινεφίλ | 2011 | Έγχρ. | Διάρκεια: 130'

Ακατάλληλη κάτω των 13 ετών





Δανέζικη ταινία σε σκηνοθεσία Λαρς Φον Τρίερ με τους: Κίρστεν Ντανστ, Σαρλότ Γκενσμπούρ, Κίφερ Σάδερλαντ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Τζον Χαρτ



Ο Μάικλ και η Τζαστίν παραθέτουν το μεγαλοπρεπές γαμήλιο πάρτι τους στην έπαυλη της αδερφής της, ενώ ο πλανήτης Μελαγχολία βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη.





Η κριτική του "α" από τον Χρήστο Μήτση


ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ, Ο ΤΡΙΕΡ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ (ΑΠΟ ΤΙΣ "ΔΟΥΛΕΣ" ΤΟΥ ΖΑΝ ΖΕΝΕ, ΤΟΝ ΒΙΣΚΟΝΤΙ, ΤΟΝ ΝΤΡΑΓΕΡ, ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ, ΤΗΝ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ" ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΤΟ "ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΜΑΡΙΕΝΜΠΑΝΤ" ΤΟΥ ΡΕΝΕ, ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΕΒΕΡΕΤ ΜΙΛΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΓΚΡΕΓΚΟΡΙ ΚΡΟΥΝΤΣΟΝ) ΚΑΙ ΑΤΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΚΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑΣ



Το ανέκδοτο της ημέρας




ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ Μ’ ΕΙΔΕ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ

Η κυρία είναι στο κρεβάτι με τον εραστή της. Ξαφνικά ακούν το αυτοκίνητο του συζύγου να παρκάρει έξω απ το σπίτι. Ο εραστής τρέχει πανικόβλητος να κρυφτεί.

Η κυρία, πιο ψύχραιμη, του λέει:

- Πήγαινε στη γωνία και κάτσε ακίνητος!

- Μα...

- Δεν έχει μα! Κάτσε εκεί που σου λέω!

Πηγαίνει στο μπάνιο και φέρνει baby-oil και ταλκ. Τον πασαλείβει με το λάδι, τον πασπαλίζει ολόκληρο με ταλκ και του λέει:

- Κάτσε ακίνητος και κάνε το άγαλμα!

- Μα...

- Κάνε το άγαλμα, που σου λέω, αλλιώς μας έσφαξε και τους δυο!



Μπαίνει ο σύζυγος και βλέπει το «άγαλμα».

- Τι είναι αυτό Μαρία;

- Α, τίποτε! Είχα πάει στους Παπαδοπουλαίους το Σαββατοκύριακο κι είχαν

ένα τέτοιο άγαλμα και το ζήλεψα. Δεν σε πειράζει που πήρα κι εγώ ε;

- Α μπα, τι να με πειράξει;



Έκατσαν, έφαγαν, είδαν τηλεόραση και κάποια στιγμή έπεσαν για ύπνο. Κατά

τις τρεις τα ξημερώματα, ο σύζυγος σηκώνεται, πάει στην κουζίνα, ανοίγει το ψυγείο,

φτιάχνει ένα σάντουιτς, παίρνει και μια μπύρα και πάει στο «άγαλμα».

- Έλα ρε, φάε, πιες!

Ο εραστής παγώνει απ το φόβο του.

- Έλα ρε, φάε κάτι! Εγώ τρεις μέρες έκανα το άγαλμα στους Παπαδοπουλαίους κι ούτε ένα ποτήρι νερό δεν μου δωσαν!







ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...