Monday, August 22, 2011

ΑΥΓΗ: Μετά τον "αισυμνήτη", ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ! Τι θα ακολουθήσει;

Οι αδιανόητες πράξεις της Αυγουστιάτικης ΑΥΓΗΣ δεν έχουν τελειωμό. Μετά το απίστευτο για αριστερή εφημερίδα άρθρο για τον αισυμνήτη (http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=633405) , τώρα ήρθε να μας ψυχοπλακώσει η «ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ» της πολιτικής ομάδας «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ για μια Ανοιχτή Κοινωνία» του πρώην προέδρου του ΣΕΒ Θ. Παπαλεξόπουλου που απαιτεί από την πανεπιστημιακή κοινότητα να ξανασκεφτεί το θέμα και να σταματήσει την κινητοποίηση εναντίον του νομοσχεδίου της υπουργού Παιδείας κ. Α. Διαμαντοπούλου (Τρίτη, 23/8/2011, σελ. 12). Εν μέσω τριημέρου πανεκπαιδευτικού ξεσηκωμού η ΑΥΓΗ στο όνομα του πλουραλισμού (επί χρήμασι;) προβάλλει τις θέσεις του ΣΕΒ που μπορούμε να τις διαβάσουμε στα ΝΕΑ, στην Καθημερινή και αλλού. Ζητάμε καλύτερη ενημέρωση από την «πρωινή εφημερίδα της Αριστεράς και αντί γι’ αυτό μας σερβίρει τις απόψεις αυτών που θέλουν την ιδιωτικοποίηση της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Να διαφημίζει «κολέγια» και ιδιωτικά «πανεπιστήμια»; Έλεος!

Who is who?

Ο κ. Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Ομοσπονδιακού Πολυτεχνείου της Ζυρίχης και έχει διατελέσει επιμελητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έχει παρακολουθήσει τον κύκλο Διοίκησης Επιχειρήσεων στο INSEAD της Γαλλίας. Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Από το 1952 δραστηριοποιείται στο χώρο της βιομηχανίας και κυριως στους κλάδους του τσιμένου και της κλωστοϋφαντουργίας.Είναι επί σειράν ετών μέλος της Διοίκησης της Ανωνύμου Εταιρείας Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, στην οποία απασχολείται από το 1961 και έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών, μέλος της Ευρωπαϊκής Στρογγυλής Τραπέζης Βιομηχάνων (European Round Table) και του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου για την Νομισματική Ένωση (AMUE).



O κ. Παπαλεξόπουλος είναι, μεταξύ άλλων, Ιδρυτικό Μέλος & Επίτιμος Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), Ιδρυτικό Μέλος & Αντιπρόεδρος της «Κίνησης Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία», Ιδρυτικό Μέλος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάδος».

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...