Monday, August 08, 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ, 9/8/2011

Για λόγους ανωτέρας βίας έγινε μια αλλαγή στο πρόγραμμα της ΚΛΗ. Η ταινία Ο ΘΕΙΟΣ ΜΠΟΥΝΜΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥ (ΛΟΥΓΚ ΜΠΟΥΝΜΙ ΡΑΛΕΟΥΚ ΤΣΑΤ) θα προβληθεί την Τρίτη 16 Αυγούστου και στη θέση της την Τρίτη, 9 Αυγούστου θα προβληθεί η ταινία MELI (BAL) του Σεμίχ Καπλάνογλου (ΤΟΥΡΚΙΑ, 2010, έγχρωμη, 103´)


Η τρίτη ταινία (Χρυσή Άρκτος στο Φεστιβάλ Βερολίνου 2010) της «Τριλογίας του Γιουσούφ» του Τούρκου σκηνοθέτη Σεμίχ Καπλάνογλου. Ο οκτάχρονος, με δυσκολία στην ανάγνωση, Γιουσούφ ζει με τους γονείς του σε μια απομονωμένη περιοχή της Τουρκίας. Καθημερινά συνοδεύει το μελισσοκόμο πατέρα του στη δουλειά παρατηρώντας τον που φτιάχνει κυψέλες. Λιτή δραματουργία, μεγάλης διάρκειας πλάνα, εσωτερικός ρυθμός, σε μια ελεγειακή, εικαστική, ποιητική κινηματογραφική δημιουργία πάνω στις βασικές αξίες της ζωής που χάνονται και στη φύση που καταστρέφεται. 



Ελπίζουμε ότι θα μας συγχωρήσετε καθώς δεν ευθυνόμαστε για τον τρόπο διανομής των ταινιών.


No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...