Sunday, September 06, 2009

Έξω από τις κλειστές πόρτες των διαπραγματεύσεων- Ανακοίνωση της ΠΑΣΑς

Έξω από τις κλειστές πόρτες των διαπραγματεύσεων- Ανακοίνωση της ΠΑΣΑς
H Πρωτοβουλία για την Αντι-συστημική Αριστερά θεωρεί την πρόταση της ΚΠΕ του ΣΥΝ ως συνθετική και ως ένα βήμα προς την κατεύθυνση της υπέρβασης των λογικών του κομματικού πατριωτισμού αλλά και των αρχηγικών λογικών, που ταλαιπώρησαν και συνεχίζουν να ταλαιπωρούν όλη την Αριστερά. Στον βαθμό που αυτή η πρόταση της ΚΠΕ του ΣΥΝ εμπλουτιστεί και με προτάσεις των υπολοίπων συνιστωσών ή και μελών από τη βάση που θα διασφαλίζουν την ενότητα και τον πλουραλισμό της Αριστεράς, μπορεί να αποτελεσει την ικανοποιητική λύση για την συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.
Εκτιμούμε ότι για να μπορέσει να γίνει αυτή η πρόταση βάση για την επίλυση των δυσκολιών που ακόμα υπάρχουν στην λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την προοπτική του να μετεξελιχθεί στην Αριστερά που έχει ανάγκη ο τόπος, είναι αναγκαία η Λειτουργία Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ καθώς και η υιοθέτηση συγκεκριμένων προτάσεων που θα εγγυηθούν την ενιαία προς τα έξω έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ, βασισμένη στις αποφάσεις των Πανελλαδικών Σωμάτων στις μετεκλογικές εξελίξεις.
Η πάσα, προσβλέποντας στον ΣΥΡΙΖΑ των μελών του, συνεχίζει να απευθύνει έκκληση προς όλη τη βάση της Αριστεράς για συσπείρωση όλων γύρω από το συλλογικό εγχείρημα της εκλογικής μάχης με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για ενδυνάμωση όλων των πρωτοβουλιών που θα απομονώνουν κάθε απόπειρα υπονομευσης της μοναδικής, αυτή τη στιγμή, ελπίδας της Αριστεράς και της ελληνικής κοινωνίας για την λύση των προβλημάτων που οι πολιτικές του νεοφιλελευθερισμού έχουν σωρεύσει.
Η Αριστερά ανήκει στον κόσμο της και δεν χαρίζεται σε κανένα

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...