Wednesday, February 04, 2009

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ (απο το www.in.gr):

"Μαρκογιαννάκης: «Η ΕΛ.ΑΣ. δεν είχε ενημερωθεί»

Το βράδυ της Τρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Χρ.Μαρκογιαννάκης δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ενημέρωσε και η αστυνομία δεν γνώριζε ότι την επίμαχη ώρα βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά ο Γ.Παπανδρέου.

Παράλληλα, ο κ. Μαρκογιαννάκης αρνήθηκε ότι την ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά έγινε χρήση χημικών. Παρατήρησε ότι η ατμόσφαιρα ήταν επιβαρυμένη με χημικά, λόγω της χρήσης τους λίγα λεπτά νωρίτερα.

Ραγκούσης: «Να ζητήσει συγγνώμη ο πρωθυπουργός»

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γ.Ραγκούσης απάντησε στον Χρ.Μαρκογιαννάκη ότι η αστυνομία είχε πολλές πηγές πληροφόρησης για την άφιξη του Γ.Παπανδρέου στο λιμάνι του Πειραιά και τόνισε ότι η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει την ευθύνη και να ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός έπρεπε να έχει εκφράσει τη λύπη του στον Γ.Παπανδρέου, κάτι που δεν έχει συμβεί.

Όσον αφορά στην ενημέρωση της αστυνομίας για την άφιξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ραγκούσης ανέφερε ότι κυβέρνηση και αστυνομία όφειλαν να γνωρίζουν, καθώς:

- Ο νομάρχης Πειραιά Γ.Μίχας ενημέρωσε σχετικά τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων στο λιμάνι του Πειραιά μόλις έφθασε ο Γ.Παπανδρέου στο χώρο
- Υπήρχαν τρία έως τέσσερα σημεία ελέγχου της αστυνομίας στην ακτή Κονδύλη πριν κάποιος εισέλθει στο λιμάνι
- Ο Χρ.Μαρκογιαννάκης βρισκόταν -όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος- στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. και είχε εικόνα της κατάστασης
- Οι αγρότες στο λιμάνι είχαν ζητήσει να συναντηθούν με τα κόμματα πριν αποχωρήσουν από το λιμάνι το βράδυ της Τρίτης."


ΤΙ ΚΩΜΙΚΟ-ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ "ΜΗ ΠΡΕΠΟΝ" ΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ "ΠΡΕΠΟΝ" ΝΑ ΡΑΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝ ΑΛΣΗ, ΠΑΡΚΑ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΝ "ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ, ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΑΝΤΕ ΠΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ.

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...