Sunday, September 14, 2008

ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης που χορηγεί στην εταιρεία MAMIDOIL- JETOIL AE άδεια εγκατάστασης, για ίδρυση μονάδας αποθήκευσης και διακίνησης υγρών καυσίμων στο Πλατάνι, παρά την καθολική αντίδραση των Χανιωτών και των φορέων τους, απλά επιβεβαιώνει αυτό που όλοι οι πολίτες γνωρίζουν:

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπάρχει για να εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα (ελληνικά και ξένα) σε βάρος του περιβάλλοντος, της υγείας και των αναγκών της χώρας και του λαού. Η συγκεκριμένη υπόθεση, με τη γνωστή σε όλους μας εμπλοκή ισχυρών τοπικών -και όχι μόνο- παραγόντων και τη σύνδεση της με την εξυπηρέτηση του στόλου των ΗΠΑ, αποκτά διαστάσεις τεράστιου σκανδάλου.

Επειδή για μας δεν ισχύει το «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό», δηλώνουμε ότι θα πρωταγωνιστήσουμε στον αγώνα για την ακύρωση της απόφασης αυτής, με οποιοδήποτε τρόπο επιβάλλουν τα συμφέροντα των Χανιωτών. Καλούμε όλους τους φορείς και τα κινήματα των πολιτών να συντονιστούν σΆ αυτή την κατεύθυνση.



Χανιά 14-9-2008

Τ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...