Wednesday, February 13, 2008

Ποδοσφαιρικός αγώνας Αλληλεγγύης μεταξύ των ομάδων του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης και των ανήλικων Αφγανών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί , θα διεξαχθεί στα Ανώγεια , στο γήπεδο του Αετού Ανωγείων , ποδοσφαιρικός αγώνας Αλληλεγγύης , μεταξύ των ομάδων του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης και των ανήλικων Αφγανών προσφύγων του Ξενώνα Φιλοξενίας Προσφύγων που λειτουργεί εκεί. Εννοείται ότι θα επακολουθήσει και 3ο Ημίχρονο με φαγοπότι , και ανάλυση των φάσεων , σε ταβέρνα στα Ανώγεια.
Εκτός από την αυτονόητη σημασία της συνάντησης , για το αλληλέγγυο και αντιρατσιστικό χαρακτήρα της , με τον τρόπο αυτό εκπληρώνεται και μια αμοιβαία υπόσχεση που δόθηκε πέρυσι στο 2ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στα Χανιά , όπου οι ανήλικοι πρόσφυγες συμμετείχαν με έντονη παρουσία.
Για όσους θέλουν να πάρουν μέρος στην εκδρομή θα υπάρχει λεωφορείο στην Αγορά , και μαζί με την «αποστολή» του Φόρουμ (παίκτες-προπονητές-φροντιστές-γιατροί) θα ξεκινήσουμε γύρω στις 08.00 το πρωί.
Δηλώσεις συμμετοχής στο 6945-146640

Χανιά 13-2-2008
Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης

No comments:

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης-ΤΕΤΑΡΤΗ 7/14/2022 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)

 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ (ΝΤΟΜΑΝΓΚΤΣΙΝ ΓΕΟΤΖΑ)                                                                    του Χονγκ Σανγκ-σου (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡ...